De manier waarop we met de aarde omgaan, laat mij niet onbewogen. Door mijn focus op verduurzaming en verbetering van de leefomgeving probeer ik het verschil te maken en anderen te inspireren. Zodat onze planeet ook voor volgende generaties leefbaar blijft.

Peter SebregtsEigenaar

De manier waarop we met de aarde omgaan, laat mij niet onbewogen. Door mijn focus op verduurzaming en verbetering van de leefomgeving probeer ik het verschil te maken en anderen te inspireren. Zodat onze planeet ook voor volgende generaties blijft draaien.

Peter SebregtsEigenaar

Peter Sebregts

Bent u rijksoverheid, waterschap, gemeente, instelling of bedrijf met behoefte aan advies inzake inrichting en beheer van de buitenruimte? En wilt u bij voorkeur te werk gaan op een maatschappelijk verantwoorde manier? Peter Sebregts Groenmanagement is hét adviesbureau binnen de branche dat zich op verduurzaming en verbetering van de leefomgeving richt.

Duurzaam advies
‘We have to create their future. Het is het motto waarmee Peter Sebregts – hét gezicht achter het bedrijf – partijen adviseert en inspireert. Met zijn eenmanszaak gaat hij dan ook voor méér dan goed ingerichte en onderhouden buitenruimten. Hij zorgt voor een vernieuwende aanpak op maatschappelijk vlak. Met oog voor duurzaamheid, participatie, social return, leefbaarheid en biodiversiteit. Zodat ook volgende generaties nog volop van onze aardbol kunnen genieten.

Peter is sinds 1996 werkzaam in de groenbranche. In de beginjaren van zijn carrière werkte hij in verschillende rollen aan zowel de gemeentelijke zijde alsook aan de aannemerskant. Inmiddels gebruikt hij die ervaringen al bijna 20 jaar in zijn onderneming en fungeert hij als schakel tussen beide partijen. Menig (overheids)instelling in Brabant en de rest van Nederland maakte dan ook al eens van zijn diensten gebruik.

Hulp bij allerhande vragen
Heeft u hulp of advies nodig bij onderstaande of aanverwante zaken? Dan is Peter Sebregts Groenmanagement u graag van dienst.

  • Advies inzake duurzame aanbesteding van beheer en inrichting van de buitenruimte middels verschillende contractvormen
  • Implementatie bouwteamcontracten inrichting en beheer buitenruimte
  • Projectbegeleiding aanleg en onderhoud buitenruimte
  • Implementatie en vormgeving databeheer beheersystemen
  • Directievoering en begeleiding (RAW)bestekken en contracten 

Advisering

Betrouwbaar advies nodig inzake inrichting of beheer? Expertise, ervaring en zorgvuldigheid maken Peter Sebregts de ideale adviseur.

Inrichting

Van vraagstukken rondom financiën tot aan de uitvoering van duurzame groenprojecten; Peter Sebregts helpt u verder.

Beheer

Niet horen wat u graag wilt horen, maar wat écht het beste werkt? Peter Sebregts geeft eerlijk, transparant én effectief advies.